5 fantastiske bryllupsrejsemål

En vigtig del af jeres drømmebryllup er også at planlægge, hvor I gerne vil hen på bryllupsrejse. Der findes mange skønne destinationer, hvor I kan tage hen på bryllupsrejse, og vi vil her give jer inspiration til fem fantastiske bryllupsrejsemål.

Santorini i Grækenland

Den græske ø Santorini er et utrolig romantisk sted at fejre jeres kærlighed. Her kan I bo i hvidkalkede huse med blåt tag og nyde solnedgangen over havet, imens I spiser en romantisk middag på tavernaen eller bade på en af de mange lækre sandstrande. Santorini er den mest fotograferede græske ø på grund af sin skønhed, så vil I gerne have taget ekstra flotte bryllupsfotos, så kan I gøre det her. Har du endnu ikke fundet den rigtige bryllupskjole, som passer til dig, så kan du med fordel lade dig inspirere af det store smukke udvalg af brudekjoler hos JJ’s House, samtidig med at du også kigger efter dejlige steder at tage hen på bryllupsrejse.

Amalfi-kysten i Italien

Et populært sted at holde bryllupsrejse er Amalfikysten, som er en kyststrækning på den sorrentinske halvø i Italien. Vælger I at holde bryllupsrejse her, så vil I være omgivet af nogle af de smukkeste landskaber i Italien. Her finder I mange charmerende og maleriske kystbyer som f.eks. Positano med lækre badestrande, hvor I kan sole jer og tage en svømmetur. I kan også tage på vandretur i de skønne naturlandskaber, og I kan få velsmagende gastronomiske oplevelser på restauranterne med en formidabel udsigt over havet.

Paris – kærlighedens by

Paris er kærlighedens by, og måske har I allerede været der flere gange på ferie. Men Paris er også et ideelt sted at holde bryllupsrejse, hvis I samtidig er interesseret i god mad og vin og kulturelle seværdigheder. I Paris findes der mange skønne hoteller, I kan bo på, og har I altan, så kan I nyde et glas vin og udsigten over denne vidunderlige by. I kan også nyde udsigten fra Eiffeltårnet, besøge byens mange museer, gå ture i parkerne, drikke kaffe på hyggelige caféer og spise romantiske middage på byens stemningsfulde restauranter.

Sri Lanka

Vil I gerne til et eksotisk sted på jeres bryllupsrejse, som også byder på storslået natur og  kulturelle oplevelser, så er Sri Lanka et oplagt valg. Sri Lanka er en paradis for bryllupsrejsende gæster, som gerne vil nyde hinanden i fred og ro på skønne sandstrande eller køre ture i den fantastiske natur, som både rummer naturparker og jungle. Vil I gerne opleve kulturelle seværdigheder, så kan det anbefales at tage til tempelbyen Kandy, hvor I kan opleve Buddhas hjørnetand, eller besøge paladsruinen  Sigiriya. På restauranterne kan I spise romantiske og intime middage, hvor I kan smage specialiteter som karryretter med ris, friskfangede skaldyr og fisk samt kokosnødder.

Krydstogt i Caribien

Et krydstogt i Caribien er bestemt også en fantastisk måde at holde bryllupsrejse på. Her  bliver I sejlet rundt til forskellige skønne øer som f.eks.  Puerto Rico, St. Maarten og St. Kitts. Ombord på krydstogtskibet bliver I forkælet med lækker mad og drikkevarer i de gode restauranter, og I kan solbade på dækket, imens I nyder at være sammen. På øerne kan I opleve smukke naturlandskaber, historiske og kulturelle seværdigheder, og smukke bygninger som er mange hundrede år gamle, og I kan smage lokale specialiteter på restauranterne og lytte  til skøn musik.

RJ Frometa
Author: RJ Frometa

Head Honcho, Editor in Chief and writer here on VENTS. I don't like walking on the beach, but I love playing the guitar and geeking out about music. I am also a movie maniac and 6 hours sleeper.

About RJ Frometa

Head Honcho, Editor in Chief and writer here on VENTS. I don't like walking on the beach, but I love playing the guitar and geeking out about music. I am also a movie maniac and 6 hours sleeper.

Check Also

Riot Games Plans to Delete Old League of Legends Accounts

The purging draws near. League of Legends has been around since 2009, and in that …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.